Plaža Slanica među 8 najromantičnijih plaža na hrvatskoj obali prema portalu Zadovoljna.hr

Ostalo

Portal Zadovoljna.hr objavio je članak u kojoj je plažu Slanica uvrstio među najromantičnije plaže u Hrvatskoj.

Slanica je najpopularnija plaža na otoku Murteru, ali svojim kristalno plavim morem i pješčanim dinama neodoljivo podsjeća na rajske plaže iz najpoznatijih holivudskih filmova te se zbog toga morala naći na popisu najromantičnijih plaža na kojima bi voljeli provesti ljeto.

Plaža Slanica je bogata raznim sadržajem te je idealna za mlade parove, starije osobe, obitelji s djecom i one željne zabave. Dio plaže je pješčan, a dio betoniran i stjenovit. Na plaži se nalaze brojni barovi, kiosci s hranom i restorani gdje možete uživati u ranim dalmatinskim specijalitetima.

Ljubitelji sporta mogu se zabaviti igrajući odbojku na pijesku, tenis i brojne druge sportove, a za djecu je tu zabavni park. More je plitko do nekih 30-ak metara od obale te je vrlo povoljno za obožavatelje picigina. Na plaži je uvijek gužva, te možda i nije prvi izbor za one koji žele svoj odmor provesti u miru i tišini.

Ukoliko dolazite automobilom u blizini plaže se nalazi parking koji se naplaćuje do pet sati popodne, a poslije je besplatan.

  Novosti - Sve